Izložba radova polaznika tečajeva – “Kreativni trag”

Dragi naši mali i veliki kreativci, roditelji, prijatelji i sugrađani!

Bliži nam se kraj još jedne školske godine, pa ćemo tako i naše redovno druženje polako zamijeniti raznim ljetnim aktivnostima (koje su nam već u pripremi!), ali prije nego to učinimo, počastit ćemo Vas nama najdražom i najizazovnijom izložbom u godini!

Po treći puta, usuđujemo se reći – već tradicionalno, izložit ćemo radove naših malih-velikih umjetnika koji su vrijedno i kreativno radili posljednjih devet mjeseci. Izložbom pod nazivom “Kreativni trag” i ove godine okrunit ćemo sve tragove koje smo ostavljali na papiru, u glini, foliji i svim ostalim materijalima kojima smo ove školske godine eksperimentirali u našem art-laboratoriju.

Izložba Vaših (ali i naših!) umjetnica i umjetnika prava je poslastica za oči i dušu. Kreativne tragove koje su naše mlade umjetničke snage ostavljale, ovom izložbom, prenijeti ćemo na sve zainteresirane koji kroče u naš prostor u ulici Matije Gupca 3 u Vrbovcu.

Otvorenje izložbe održati će se u subotu, 11. lipnja 2022. godine u 12.00 sati.

Ovim putem pozivamo sve umjetnike, roditelje, bake i djedove, prijatelje i sugrađane da navrate na druženje i podrže rad svojih najmilijih!

Izložba ostaje otvorena do 02. srpnja 2022. godine, a može je se pogledati u radno vrijeme udruge:

utorak – petak od 16.00 do 20.00 sati
subotom od 10.00 do 12.00 sati

ili u neko drugo vrijeme prema dogovoru (artoratorij@gmail.com, 095/1986 109)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira