Vrbovečko kreativno ljeto 2021.

Drage naše vrbovčanke, vrbovčani, veliki i mali, poznati i oni koji će nas tek upoznati!

Ako je vjerovati prognozi, pred nama je dugo i vruće ljeto, a mi smo Vam pripremili jedno osvježenje.
S velikim veseljem spremni smo Vam najaviti naš BESPLATAN ljetni program kreativnih i likovnih radionica!
Molimo sve zainteresirane ako su željni sudjelovati da nas o tome obavijeste kako bi pripremili dovoljnu količinu materijala.
Možete nam se javiti na našu mail adresu artoratorij@gmail.com ili putem poruke na Facebook Chatu.

S održavanjem započinjemo 12. srpnja 2021. ciklusom “Upoznaj Artoratorij”. Naši (a i Vaši) voditelji Verena, Valerija i Ivan upoznat će Vas sa svojim radom i održati likovne radionice na temu vlastitog rada i izložbe u prostoru udruge.

19. srpnja kreće ciklus “Zrinski”. Čekaju Vas tri radionice na temu starog kaštela Zrinskih, a ciklus završava ljubavnim pismom Katarine i Petra Zrinskog.

26. srpnja nastavljamo ciklusom radionica na temu vrbovečke tradicije. Za početak crtat ćemo vrbovečku nošnju, a kroz tradicionalne dječje igre i izradu tradicionalnih dječjih igračaka provest će nas Ljiljana Stanko.

Naše druženje nastavljamo 16. kolovoza kada nam je na redu ciklus radionica “Park”. Očekuje Vas izrada herbarija, slikanje akvarelom i ukrašavanje gradskog parka.

Posljednji, peti ciklus radionica posvetili smo Mariji Jurić Zagorki i njezinom liku i djelu. Kiparska radionica, radionica ilustracije i novinarska radionica u suradnji sa Radiom Vrbovec održat će se u tjednu od 23. do 27. kolovoza.

Kroz teoretski dio većine radionica provest će nas Mateja Hrgovan uz pomoć zavičajne zbirke i knjiga iz Narodne knjižnice Vrbovec.

No tu, priči nije kraj. Da zaokružimo cjelinu, priredit ćemo i skupnu izložbu radova svih sudionika Vrbovečkog kreativnog ljeta 2021. Ona će se održati 28. kolovoza sa otvorenjem u 18 sati u prostoru udruge Artoratorij, ulica Matije Gupca 3, Vrbovec.

Program Vrbovečkog kreativnog ljeta financiran je od strane Zagrebačke županije i Grada Vrbovca.

Molimo sve sudionike da se i dalje pridržavaju propisanih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Sudjelovanjem u programu pristajete na fotografiranje i korištenje materijala u promotivne svrhe udruge.

IZ MEDIJA:

Televizija Zapad

Radio Vrbovec

Theme: Overlay by Kaira