Slikatorij

Slikatorij je kreativni likovni program namijenjen svim uzrastima. Obuhvaća svladavanje različitih grafičkih i slikarskih tehnika, kao i njihovo međusobno kombiniranje u procesu kreiranja umjetničkog djela. Koje su likovne tehnike kompatibilne, kako ih koristiti i zašto naučit ćete kroz naše tečajeve uz dobru zabavu i ugodno provedeno slobodno vrijeme. Naši voditelji uvijek su otvoreni za sve Vaše upite i spremno ih očekuju!

Slikatorij za vrtićance oduševit će Vaše najmlađe! Kroz aktivnih 60 minuta, stvarat će prava remek djela i postepeno učiti pravilnom korištenju likovnih tehnika. Ovaj tečaj preporučamo predškolskom uzrastu kako bi s lakoćom savladali crtanje ljudskog lika, pravilne omjere i upotrebu boja, te vježbali svoju koncentraciju.
Trajanje radionice: 60 minuta
Termin: petkom 17.30 do 18.30 sati

Slikatorij za školarce potaknut će kreativnost vašeg djeteta i nadopuniti njihov vizualni repertoar. Tijekom tečaja, izmjenjuje se upotreba materijala, te se sustavno nadograđuje različitim kombinacijama u svrhu što slobodnijeg pristupa umjetnosti i samom činu kreiranja. Ovakvim pristupom otvaraju se vrata kombinatorici, kao i kvalitetnom vizualnom sadržaju i njegovoj slobodnoj interpretaciji. Ukoliko želite vašeg osnovnoškolca maštovito osloboditi i priuštiti mu kreativan razvoj, onda je Slikatorij pravi izbor!
Trajanje radionice: 90 minuta
Termini: ponedjeljkom od 18 do 19.30 sati, četvrtkom od 18 do 19.30 sati (POPUNJENO), subotom od 18 do 19.30 sati (POPUNJENO)

Slikatorij za odrasle tečaj je koji se kreira prema osobnim afinitetima polaznika. Polaznicima je na raspolaganju široka paleta različitog slikarskog pribora i materijala, te stručni kadar koji će Vas vješto voditi kroz proces stvaranja i nastajanja likovno-umjetničkog djela – za Vaš osobni užitak.
Trajanje radionice: 120 minuta
Termin: prema dogovoru

Theme: Overlay by Kaira