Projekti

Udruga Artoratorij, iako djeluje kratko, ostvarila je nekoliko projekata.
Od istaknutijih je Vrbovečko kreativno ljeto. Projekt se sastoji od besplatnih izložbi i likovnih i kreativnih radionica tijekom ljeta, financiranih od strane grada Vrbovca i Zagrebačke županije.
Tijekom pandemije COVID19, udruga je pokrenula i online edukativan program snimajući kratke stop-animacije u svrhu poticanja kreativnosti kod mladih. Projekt je nazvan Artoratorij ArtLab, a cjelokupni sadržaj možete pronaći na Youtube kanalu udruge.
Tijekom zimskog perioda udruga je realizirala prigodnu prodaju radova članova udruge u suradnji sa Vrbovečkom udrugom mladih – VUM. Prigodni projekt nazvan je Kuliranje, obzirom da je održan u kuli Petra Zrinskog u Vrbovcu.

Udruga trenutno provodi godišnji projekt izložbi u prostoru Udruge u Vrbovcu. Izložbeni program Udruge besplatnog je karaktera, financiran od strane Ministarstva kulture i medija RH, Zagrebačke županije i Grada Vrbovca.

Osim navedenih projekata Udruga Artoratorij u proteklim godinama odlično surađuje sa Gradom Vrbovcem i Turističkom zajednicom Grada Vrbovca, Narodnom knjižnicom Vrbovec, kao i ostalim gradskim i privatnim ustanovama u kulturi oplemenjujući svakodnevnicu vrbovečkog života bojama i maštom.

PROJEKTI:

Theme: Overlay by Kaira