Izložba radova Marine Uzelac

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe “Sito i otisak” Marine Uzelac koje će se održati u nedjelju, 28.11.2021. u 18 sati u prostoru udruge Artoratorij, ulica Matije Gupca 3, 10340 Vrbovec.

Marina Uzelac završila je filmsku režiju na Akademiji Umetnosti u Beogradu. Autorica je nekoliko nagrađivanih igranih filmova, a važan dio njenog umjetničkog rada predstavlja fotografiranje. Dio njezinog opusa predstavlja eksperimentalna fotografija s 35mm slajdovima koje će predstaviti i na ovoj izložbi.

“Sito i otisak” je eksperimentalna serija fotografija koja se kroz korištenje starih 35mm slajdova poigrava sa duplom ekspozicijom na intuitivan način. Serija fotografija se bavi prostorom preklapanja slika u kojem autorica izabire slike koje će se preklopiti, ali ne i način na koji će se to odigrati. Rezultate ove “igre” možete pogledati na izložbi do 02.01.2022. godine.

Ovom izložbom udruga Artoratorij završava svoj godišnji izložbeni program za 2021. godinu.
Izložbeni program realiziran je uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zagrebačke županije i Grada Vrbovca.

Vidimo se na izložbi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira